Kerho
   
Toimihenkilöt
   
Historia
   

Kerhotila

   
Jäsenhakemus

 

Historia

Koirakerho perustettiin, kun muutamat innokkaat koiraihmiset, joiden mukana Gästgivarsit ja Susanne Heinonen, totesivat kaikille koirille suuntautuvan kerhon tarpeen ja päättivät kutsua koolle perustavan kokouksen. Kokoukseen saapui paljon väkeä ja kerho rekisteröitiin 7.2.1977.

Jäsenmäärä nousi jo ensimmäisenä vuonna yli sataan aktiiviseen jäseneen. Folke Holmströmin toimiessa puheenjohtajana usean vuoden ajan, kerhon jäsenmäärä oli parhaimmillaan lähes viisisataa ja toiminta maan huipputasoa. Harjoitusalueena toimi alkujaan kauppaoppilaitoksen parkkipaikka, kunnes Susanne Heinosen itsepäisyyden ansiosta saatiin kaupungilta pala soista metsää Hubertuksen takaa. Alue saatiin käyttökelpoiseksi sitkeiden talkoolaisten ansiosta, vastuksista huolimatta. Siellä sijaitsee nykyään kerhotalo ja aidattu harjoituskenttä.

Vaasan Koirakerholla on paikkansa ja tehtävänsä edelleen. Toiminnan muodot ehkä muuttuvat ajan mukaan, mutta koiraväelle on tärkeää, että paikkakunnalla toimii KAIKKIEN KOIRIEN KERHO.

Copyright © Kipa, 2014. All Rights Reserved.